U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
233 (2009-2010) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk XIII : Afdeling I, Sociaal-Cultureel Werk Hoofdstuk XIV : Vlaams Cultureel-erfgoedbeleid Hoofdstuk XXII : Slotbepalingen (Bevoegdheid Cultuur van mevrouw Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur) Benoeming van een verslaggever en bespreking
van de Vlaamse Regering
234 (2009-2010) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk XI : Sociaal-Cultureel Werk Hoofdstuk XVIII : Slotbepalingen (Bevoegdheid Cultuur van mevrouw Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur) Benoeming van een verslaggever en bespreking

Zie blz. 40 van de afdrukversie voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.