U bent hier

Agenda

Gedachtewisseling over het Groenboek van de Europese Commissie 'De leermobiliteit van jongeren bevorderen', met als sprekers:
- de heer Filip Van Depoele (Europese Commissie, DG Onderwijs)
- de heer Noël Vercruysse (Departement Onderwijs, afdelingshoofd Hoger Onderwijs)
- mevrouw Annemie Dewael (algemeen directeur vzw EPOS)
- de heer Jan Geens (vzw FLAMENCO, Officer Internationalisation)
Verslagmoment over de Europese ministerraad Onderwijs, Jeugd en Cultuur van 26 en 27 november 2009 met de heer Jelle Reynaert, Vlaams Onderwijsattaché bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de EU

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.