U bent hier

Agenda

van het Vlaams Instituut voor Vrede en Geweldpreventie
44 (2009) nr. 1
Verslaggevers
Jan Roegiers, Sabine Poleyn en Matthias Diependaele
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 2.1: Vredesopvoeding in basis- en secundaire scholen Benoeming van een verslaggever, toelichting door de heer Tomas Baum, directeur van het Vlaams Instituut voor Vrede en Geweldpreventie (VVI), en bespreking
van Marleen Vanderpoorten aan minister Pascal Smet
126 (2009-2010)
van Vera Celis aan minister Pascal Smet
148 (2009-2010)
35 (2008-2009)
Verslaggevers
Vera Jans en Fatma Pehlivan
Vraag om advies vanwege de Commissie voor Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebeleid (Regl. art. 31) Benoeming van een verslaggever
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.