U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
233 (2009-2010) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk I. Algemeen Hoofdstuk III. Successierechten Hoofdstuk XXII. Slotbepalingen Voortzetting van de bespreking en stemming van de aan de commissie toegewezen hoofdstukken
van de Vlaamse Regering
234 (2009-2010) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk I. Algemeen Hoofdstuk III. Fiscaliteit Hoofdstuk IV. Vlaamse instrumenterende ambtenaren Hoofdstuk XIX. Slotbepalingen Voortzetting van de bespreking en stemming van de aan de commissie toegewezen hoofdstukken

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.