U bent hier

Agenda

van André Van Nieuwkerke aan minister Hilde Crevits
925 (2008-2009)
van Felix Strackx, Frans Wymeersch, Stefaan Sintobin, Wim Van Dijck, Pieter Huybrechts en Marleen Van den Eynde, verslag door Katleen Martens
692 (2005-2006) nr. 1
Verslaggever
Katleen Martens
Gewestaangelegenheid
Voortzetting van de bespreking en stemming
Hoorzitting over de controle op de export van illegale afvalstromen naar ontwikkelingslanden met vertegenwoordigers van:
- de afdeling Milieu-inspectie van het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie;
- het Havenbedrijf Antwerpen;
- de federale dienst Douane en Accijnzen;
- de federale Milieu-inspectie;
- de federale Gerechtelijke Politie, dienst Leefmilieu
Benoeming van een verslaggever
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.