U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
2014 (2008-2009) nr. 1
Verslaggevers
Jurgen Verstrepen en Paul Delva
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met : - het departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media - de Vlaamse Regulator voor de Media - de Sectorraad Media van de Strategische Adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media - de Vlaamse regionale omroepen (NORTV) - de Private Omroep Federatie (POF) en SBS-Belgium

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.