U bent hier

Agenda

Verslagmoment over de Europese ministerraden Landbouw en Visserij van 18 en 19 december 2008 en 19 januari 2009 met een vertegenwoordiger van het kabinet van de heer Kris Peeters, minister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Institutionele Hervormingen, Bestuurszaken, Buitenlands Beleid, Media, Toerisme, Havens, Landbouw, Zeevisserij en Plattelandsbeleid
Benoeming van een verslaggever
Gedachtewisseling over het Landbouwrapport 2008 met de heer Dirk Van Gijseghem, co-auteur van het LARA-rapport en afdelingshoofd Monitoring en Studie van het Departement Landbouw en Visserij
Benoeming van een verslaggever

15:45 uur

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.