U bent hier

Agenda

Gedachtewisseling met de heer Bert Anciaux, Vlaams minister van Cultuur, Jeugd, Sport en Brussel, de Kinderrechtencommissaris en de Vlaamse Jeugdraad over :
Jaarverslag 2007 Jeugdbeleid en Kinderrechten van de Vlaamse Regering aan het Vlaams Parlement en de Kinderrechtencommissaris onder coördinatie van de Vlaamse minister van Jeugd
van het Kinderrechtencommissariaat
42 (2008-2009) nr. 1
Verslaggevers
Sabine Poleyn, Jef Tavernier, Jos Stassen en Vera Van der Borght
Advies van de Vlaamse Jeugdraad met betrekking tot het Jaarverslag 2007 Jeugdbeleid en Kinderrechten van de Vlaamse Regering
Benoeming van een verslaggever

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.