U bent hier

Vergadering

donderdag 9 oktober 2008, 9.15u - Zaal Antoon Van Dyck

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

van Jan Peumans aan minister Bert Anciaux
1695 (2007-2008)
Geschrapt .
van Sven Gatz aan minister Bert Anciaux en minister Frank Vandenbroucke, beantwoord door minister Bert Anciaux
1737 (2007-2008)
Geschrapt .
van de Vlaamse Regering
19-B (2007-2008) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheden Cultuur, Jeugd en Sport van de heer Bert Anciaux, Vlaams minister van Cultuur, Jeugd, Sport en Brussel) Benoeming van een verslaggever, bespreking en indicatieve stemming

Zie blz. 36 van de afdrukversie voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt

van de Vlaamse Regering
1824 (2007-2008) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk VIII. Fonds voor Kunsten en Erfgoed Hoofdstuk XVIII. Sociaal-Cultureel Volwassenenwerk Hoofdstuk XIX. Uitleendienst kampeermateriaal en jeugdverblijfcentra (Bevoegdheden Cultuur, Jeugd en Sport van de heer Bert Anciaux, Vlaams minister van Cultuur, Jeugd, Sport en Brussel) Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.