U bent hier

Agenda

van Vera Dua aan minister Dirk Van Mechelen
1642 (2007-2008)
van Johan Sauwens aan minister Dirk Van Mechelen
269 (2007-2008)
van Bart Martens aan minister Dirk Van Mechelen en minister Hilde Crevits, beantwoord door minister Dirk Van Mechelen
1728 (2007-2008)
van de Vlaamse Regering
19-B (2007-2008) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheid Ruimtelijke Ordening van de heer Dirk Van Mechelen, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Financiën en Begroting en Ruimtelijke Ordening) Benoeming van een verslaggever, bespreking en eventueel indicatieve stemming

Zie blz. 26 van de afdrukversie voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.