U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
1631 (2007-2008) nr. 1
Verslaggever
Jo Vermeulen
Gemeenschapsaangelegenheid
Hoorzitting met als sprekers : - de heer Johan Thielemans, voorzitter van de Sectorraad Kunsten en Erfgoed van de Raad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media, en gewezen voorzitter van de opgeheven Raad voor de Kunsten - Professor Katia Segers, voorzitter van de Adviescommissie Kunsten - mevrouw Fran Devos, coördinator Verenigde Organisaties Beeldkunst (VOBK) - de heer Hugo Vanden Driessche, voorzitter Overleg Kunstenorganisaties (oKo) - mevrouw Ann Olaerts, directeur Vlaams Theater Instituut (VTi)
van de Vlaamse Regering
1631 (2007-2008) nr. 1
Verslaggever
Jo Vermeulen
Gemeenschapsaangelegenheid
Hoorzitting met als sprekers : - de heer Johan Thielemans, voorzitter van de Sectorraad Kunsten en Erfgoed van de Raad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media, en gewezen voorzitter van de opgeheven Raad voor de Kunsten - mevrouw Fran Devos, coördinator Verenigde Organisaties Beeldkunst (VOBK) - de heer Hugo Vanden Driessche, voorzitter Overleg Kunstenorganisaties (oKo) - mevrouw Ann Olaerts, directeur Vlaams Theater Instituut (VTi)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.