U bent hier

Agenda

van Hans Schoofs aan minister Frank Vandenbroucke
429 (2007-2008)
van Kathleen Helsen aan minister Frank Vandenbroucke
468 (2007-2008)
van de Vlaamse Regering, verslag door Cathy Berx
1468 (2007-2008) nr. 1
Verslaggever
Cathy Berx
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever Toelichting door de heer Frank Vandenbroucke, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Werk, Onderwijs en Vorming
van Anissa Temsamani, Elke Roex, Stern Demeulenaere, Monica Van Kerrebroeck, Dirk De Cock en Kris Van Dijck, verslag door Robert Voorhamme en Katleen Martens
1474 (2007-2008) nr. 1
Verslaggevers
Robert Voorhamme en Katleen Martens
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.