U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
1368 (2007-2008) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk I. Algemeen Hoofdstuk III. Fiscaliteit Hoofdstuk X. Vlaams Toekomstfonds Hoofdstuk XII. Slotbepalingen (Bevoegdheden van de heer Dirk Van Mechelen, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Financiën en Begroting en Ruimtelijke Ordening) Stemming
van de Vlaamse Regering
14 (2007-2008) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
van Koen Van den Heuvel, Hilde Eeckhout, Michèle Hostekint en Jan Peumans
1431 (2007-2008) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Zie afdrukversie voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt.
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.