U bent hier

Agenda

Hoorzitting over de werking en het jaarverslag 2006 van de Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV) met de heer Clair Ysebaert, voorzitter
Benoeming van een verslaggever
Het jaarverslag is bezorgd aan de commissieleden en aan de fractiesecretariaten. Het is te raadplegen op het intranet onder Commissiedossier FIN

De leden van de Commissie voor Economie, Werk en Sociale Economie worden uitgenodigd de vergadering bij te wonen

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.