U bent hier

Agenda

van Jacky Maes aan minister Yves Leterme
901 (2006-2007)
van Jos De Meyer aan minister Yves Leterme
905 (2006-2007)
Gedachtewisseling over de resultaten van de Europese Raad voor Landbouw en Visserij van 16 en 17 april, 7 en 8 mei en 11 en 12 juni 2007, met vertegenwoordigers van het kabinet van de heer Yves Leterme, minister-president en Vlaams minister van Institutionele Hervormingen, Landbouw, Zeevisserij en Plattelandsbeleid
Mededeling van de Europese Commissie aan de Europese Raad en het Europese Parlement. Een beleid om in de Europese Visserij ongewenste bijvangsten te verminderen en de teruggooi uit te bannen. COM (2007) 136
Benoeming van een verslaggever
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.