U bent hier

Agenda

van Eloi Glorieux, Mieke Vogels, Vera Dua, Rudi Daems, Jos Stassen en Jef Tavernier
1119 (2006-2007) nr. 1
Verslaggever
Joris Vandenbroucke
Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met: - een vertegenwoordiger van het Duitse Toll Collect - Professor dr. Gust Blauwens (Universiteit Antwerpen) - Mevrouw Caroline Copers, voorzitter SERV - De heer Jan Turf, raadslid Minaraad - Een delegatie van de transportfederaties (SAV, Febetra en UPTR) Benoeming van een verslaggever

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.