U bent hier

Agenda

Hoorzitting over:
- de studie 'Internalisering van externe kosten van wegverkeer in Vlaanderen' met mevrouw Griet De Ceuster, directeur van Transport & Mobility Leuven
- de studie 'Geldstromen en Verkeersstromen in het privaat en openbaar vervoer' met de auteurs professor Herman Matthijs en dr. Evy Crals, en mevrouw Moniek Denhaen, woordvoerder Touring en de heer Michiel Martens, directeur studiediensten bij Febiac
Benoeming van een verslaggever

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.