U bent hier

Agenda

van Johan Sauwens, Chokri Mahassine, Laurence Libert, Joris Vandenbroucke en Jan Peumans
772 (2005-2006) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en eventueel stemming
Gedachtewisseling over het 'Jaarverslag 2006 Jeugdbeleid en Kinderrechten van de Vlaamse Regering aan het Vlaams Parlement en de Kinderrechtencommissaris', met minister Bert Anciaux, Vlaams minister van Cultuur, Jeugd, Sport en Brussel, mevrouw Ankie Vandekerckhove, Kinderrechtencommissaris, en de heer Pepijn Debosscher, coördinator Vlaamse Jeugdraad
Benoeming van een verslaggever

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.