U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
51 (2006-2007) nr. 1
Verslaggevers
Karlos Callens, Joke Schauvliege, Rudi Daems, Frans Peeters en Steven Vanackere
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Europa duurzaam in beweging: duurzame mobiliteit voor ons continent Tussentijdse evaluatie van het Witboek Vervoer van 2001 van de Commissie Hoorzitting en gedachtewisseling met: - een vertegenwoordiger van de Europese Commissie, - professor Stef Proost (KUL), - een vertegenwoordiging van de transportsector, - een vertegenwoordiger van de binnenvaart, - een vertegenwoordiger van het spoor, - de bevoegde minister(s) en de administratie Benoeming van een verslaggever

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.