U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
15 (2006-2007) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheden Wonen, Stedenbeleid en Inburgering van de heer Marino Keulen, Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Stedenbeleid, Wonen en Inburgering) Voortzetting van de bespreking en indicatieve stemming

Zie blz. 31 van de afdrukversie voor alle stukken die bertekking hebben op dit agendapunt

975 (2006-2007) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschapsaangelegenheid
Verslaggever: de heer Wim Van Dijck Voortzetting van de bespreking
976 (2006-2007) nr. 1
Verslaggever
Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever en bespreking

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.