U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
15 (2006-2007) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheden Leefmilieu en Natuur van de heer Kris Peeters, Vlaams minister van Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur) Voortzetting van de bespreking en indicatieve stemming

Zie blz. 35 van de afdrukversie voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt

van Kris Peeters
977 (2006-2007) nr. 1
Verslaggever
Voortzetting van de bespreking
965 (2006-2007) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk VI: Leefmilieu (behalve afdeling II) Hoofdstuk VII: IVA VMM Hoofdstuk IX: Life-fonds Hoofdstuk X: Milieuheffingen Hoofdstuk XXIV: Eigen vermogens Hoofdstuk XXX: Slotbepalingen Voortzetting van de bespreking en stemming Hoofdstuk XXIV: Eigen Vermogens - Afdeling II. Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek Verslaggeving van de bespreking in de Subcommissie voor Landbouw, Visserij en Plattelandsbeleid en stemming
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.