U bent hier

Vergadering

donderdag 9 november 2006, 10.20u - Zaal Pieter Bruegel

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

van Marleen Van den Eynde aan minister Kris Peeters
40 (2006-2007)
toegevoegd .
Evaluatieverslagen voor het werkingsjaar 2005 van de milieubeleidsovereenkomsten voor Afvalbanden, Afgedankte voertuigen, Afvalbatterijen, Afvalloodstartbatterijen, Afvalfotochemicaliën, Afgedankte elektrische en elektronische apparatuur
(Artikel 12, §2 van het decreet van 15 juni 1994 betreffende de milieubeleidsovereeenkomsten)
Benoeming van een verslaggever en bespreking

De leden wordt verzocht de overgezonden verslagen mee te brengen

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.