U bent hier

Agenda

Gedachtewisseling met de heer Kris Peeters, Vlaams minister van Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur, over de resultaten van het onderhoud met de Europese commissaris voor Milieu over het nieuwe Vlaamse mestactieplan
van Paul Wille, Bart Martens, Erik Matthijs, Mark Demesmaeker, Jos Bex en Patrick Lachaert
867 (2005-2006) nr. 1
Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met: - vertegenwoordigers van de Milieu- en Natuurraad (MiNa-Raad) en de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) - de heer Erwin Van Laere van de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) - de heer Jan Bouckaert van het advocatenkantoor Stibbe

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.