U bent hier

Agenda

van Carl Decaluwe aan minister Geert Bourgeois
1270 (2005-2006)

10:30 uur

11:15 uur

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
o.a. Uitbrengen van het door het Uitgebreid Bureau gevraagde advies over de geplande tentoonstelling "Vlaams Parlement brengt mode"
De leden wordt verzocht het overgezonden document mee te brengen
De leden van de Commissie voor Economie, Werk en Sociale Economie worden vriendelijk uitgenodigd de vergadering bij te wonen
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.