U bent hier

Agenda

van Werner Marginet aan minister Bert Anciaux
954 (2005-2006)
Onder voorbehoud van goedkeuring door het Uitgebreid Bureau
van de Raad voor Cultuur
50-B (2005-2006) nr. 1
Verslaggever
Herman Schueremans
Gemeenschapsaangelegenheid
Gedachtewisseling met de heer Bert Anciaux, Vlaams minister van Cultuur, Jeugd, Sport en Brussel, over de implementatie van een nieuw beleidsinstrumentarium voor de doelgroep van de cultuurindustrieën: oprichting van CultuurInvest
Benoeming van een verslaggever
De leden wordt verzocht het overgezonden document mee te brengen
De leden van de commissie voor Economie, Werk en Sociale Economie worden eveneens uitgenodigd de vergadering bij te wonen
van de Vlaamse Regering
789 (2005-2006) nr. 1
Verslaggever
Bart Caron
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en eventueel stemming

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.