U bent hier

Agenda

van Jan Roegiers
medeondertekenaars: Monica Van Kerrebroeck, Anne Marie Hoebeke, Dany Vandenbossche en Helga Stevens
664 (2005-2006) nr. 1
Verslaggever
Jan Peumans
Gewestaangelegenheid
Voortzetting van de bespreking en stemming
van Marleen Vanderpoorten aan minister Kris Peeters
898 (2005-2006)

15:00 uur

van de Vlaamse Regering
51 (2005-2006) nr. 1
Verslaggevers
Miet Smet, Tinne Rombouts, Bart Martens, Rudi Daems, Anissa Temsamani, Annick De Ridder, Roland Van Goethem, Bart Caron en Johan Verstreken
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoorzitting over NAIADES (dossier Binnenvaart) met: - de heer Felix Leinemann, Europese Commissie, DG Energie en Vervoer - de heer ir. Rik Goetinck, wnd. directeur-generaal Administratie Waterwegen en Zeewezen, de heer ir. Leo Clinckers, gedelegeerd bestuurder Waterwegen en Zeekanaal NV en de heer Erik Portugaels, adjunct-administrateur-generaal NV De Scheepvaart - de heer Alex Van Breedam, managing director Vlaams Instituut voor Logistiek (VIL) - de heer Filip Martens, voorzitter raad van bestuur Promotie Binnenvaart Vlaanderen Benoeming van een verslaggever

De Vlaamse europarlementsleden worden uitgenodigd om aan deze hoorzitting deel te nemen

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.