U bent hier

Agenda

van Jan Peumans aan minister Yves Leterme
475 (2005-2006)
van Jan Peumans aan minister Kris Peeters
483 (2005-2006)
van Carl Decaluwe aan minister Kris Peeters
524 (2005-2006)
Gedachtewisseling over het dossier 'Alternatieve financiering van openbare werken' met de heer Kris Peeters, Vlaams minister van Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur
Benoeming van een verslaggever

De leden van de Commissie voor Algemeen Beleid, Financien en Begroting worden eveneens uitgenodigd de vergadering bij te wonen

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.