U bent hier

Agenda

van Filip Dewinter, Johan Deckmyn, Wim Van Dijck, Werner Marginet en Katleen Martens
453 (2004-2005) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschapsaangelegenheid
Hoorzitting met: - de heer Bart Vanreusel, voorzitter Vlaamse Sportraad - de heer Tom Poppe, Directeur Sport, Vlaamse Sportfederatie - de heer Michel Van Espen, afdelingshoofd Infrastructuur en Logistiek Bloso - de heer Eddy Wouters, voorzitter Royal Antwerp Football Club - de heer Yvan De Witte, voorzitter Voetbalclub Gent

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.