U bent hier

Agenda

van Hilde Crevits aan minister Kris Peeters
1315 (2004-2005)
van Jan Peumans aan minister Kris Peeters
1450 (2004-2005)
Gedachtewisseling met de heer Kris Peeters, Vlaams minister van Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur en met vertegenwoordigers van de OVAM over het afvalstoffenbeleid
Benoeming van een verslaggever en uiteenzetting door de minister
van de Vlaamse Ombudsdienst
41-A (2004-2005) nr. 1
Verslaggevers
Bart Martens, Marnic De Meulemeester, Erik Tack, Jos Bex en Bart Caron
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstukken 4.5 en 5.5: Thematische aanbevelingen over milieu en water Benoeming van een verslaggever, toelichting door de Vlaamse Ombudsdienst en bespreking

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.