U bent hier

Agenda

19-A (2004-2005) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheid Leefmilieu en Natuur van de heer Kris Peeters, Vlaams minister van Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur) Voortzetting van de bespreking en indicatieve stemming (Bevoegdheden Landbouw, Visserij en Plattelandsbeleid van de heer Yves Leterme, minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Institutionele hervormingen, Landbouw, Zeevisserij en Plattelandsbeleid) Verslaggeving van de bespreking in de Subcommissie voor Landbouw, Visserij en Plattelandsbeleid en inidicatieve stemming

Zie blz. 30 voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt

334 (2004-2005) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk VI: OVAM Hoofdstuk VIII:Oppervlaktewateren (Bevoegdheid Leefmilieu en Natuur van de heer Kris Peeters, Vlaams minister van Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur) Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
van Bart Martens aan minister Kris Peeters
177 (2004-2005)
van Marleen Van den Eynde aan minister Kris Peeters
1205 (2004-2005)
16 (2004-2005)
Voorzetting van de bespreking en eventueel conclusie.
33 (2004-2005)
Verslaggeving van de bespreking in de Subcommissie voor Landbouw, Visserij en Plattelandsbeleid en eventueel conclusie

De leden wordt verzocht de eerder overgezonden verzoekschriften mee te brengen

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.