U bent hier

Vergadering verenigde commissies

donderdag 2 december 2004, 10.15u - Zaal Peter Paul Rubens

Agenda

van Fientje Moerman
94 (2004-2005) nr. 1
Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 4 : Wetenschap en Innovatie Benoeming van een verslaggever en bespreking

Begrotingscontrole 2004 : Tweede aanpassing

van de Vlaamse Regering
19 (2004-2005) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheden Wetenschap en Innovatie van mevrouw Fientje Moerman, vice-minister president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Economie, Ondernemen, Wetenschap, Innovatie en Buitenlandse Handel en van de heer Frank Vandenbroucke, vice-minister president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Werk, Onderwijs en Vorming) Benoeming van een verslaggever, bespreking en indicatieve stemming

Begroting 2005

van de Vlaamse Regering
15 (2004-2005) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheden Wetenschap en Innovatie van mevrouw Fientje Moerman, vice-minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Economie, Ondernemen, Wetenschap, Innovatie en Buitenlandse Handel en van de heer Frank Vandenbroucke, vice-minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Werk Onderwijs en Vorming) Benoeming van een verslaggever, bespreking en indicatieve stemming
van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen
12 (2004) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.