U bent hier

Agenda

van André Denys, André Van Nieuwkerke, Frans Ramon en Jan Roegiers
2171 (2003-2004) nr. 1
Verslaggever
Gilbert Van Baelen
Gemeenschapsaangelegenheid
Hoorzitting met : - Marc Van den Brande, directeur-coördinator VSKO - Paul De Knop, voorzitter RAGO, Gemeenschapsonderwijs - Eddy De Waele, algemeen directeur OVSG - BLOSO - Jan Boutmans, voorzitter Vlaamse Studentensportfederatie, VSSF - Eric De Boever, voorzitter Bond voor Lichamelijke Opvoeding, BVLO - Stichting Vlaamse Schoolsport, SVS

De leden van de Commissie voor Cultuur, Media en Sport worden eveneens uitgenodigd de hoorzitting bij te wonen

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.