U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
1732 (2002-2003) nr. 1
Verslaggever
Dany Vandenbossche
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met : - de heer Bernard Hubeau, Vlaams Ombudsman - de heer Michiel Elst, Juridische dienst van het Vlaams Parlement - de heer Jan Verheeke, waarnemend directeur van de MiNa-Raad - prof. dr. Ludo Veny, voorzitter van de Hoge Raad voor Binnenlands Bestuur - prof. dr. Frankie Schram, Instituut voor de Overheid (KULeuven) - de heer Xavier Verboven, voorzitter van de SERV

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.