U bent hier

Agenda

Begrotingscontrole 2003

van de Vlaamse Regering
1690 (2002-2003) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk I : Algemeen Hoofdstuk XI : Rubiconfonds Hoofdstuk XII : Financiën Hoofdstuk XV : Slotbepalingen (Bevoegdheden van de heer Dirk Van Mechelen, Vlaams minister van Financiën en Begroting, Innovatie, Media en Ruimtelijke Ordening) Benoeming van een verslaggever en bespreking
van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen
12 (2002-2003) nr. 1
van de Vlaamse Regering
18-A (2002-2003) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.