U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
1211 (2001-2002) nr. 1
Verslaggevers
Sonja Becq en Ria Van Den Heuvel
Gemeenschapsaangelegenheid
Hoorzitting met : -de heer Dirk Broos, teamverantwoordelijke beleidsondersteuning IJH -mevrouw An Sprangers, regiomanager Limburg -de heer Jan De Ridder, regiomanager Antwerpen -de heer Jean-Pierre Van Hee (regiomanager Gent-Meetjesland -deskundigen uit het werkveld die participeren aan de Centrale Commissie : de heer Peter Verfaillie, de heer Ludo Serrien, mevrouw Ann Moens, de heer Jan Bosmans, mevrouw Ritje Pauwels en mevrouw Martine Vranken

De leden van de Commissie voor Onderwijs, Vorming en Wetenschapsbeleid worden uitgenodigd de vergadering bij te wonen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.