U bent hier

Agenda

van Carl Decaluwe, Mieke Van Hecke, Eric Van Rompuy en Eddy Schuermans
1091 (2001-2002) nr. 1
Verslaggever
Frans De Cock
Gemeenschapsaangelegenheid
Hoorzitting met : - de heer Koen Ghyselinck, Regio Radio Vlaanderen vzw - de heer Pascal Standaert, Vereniging van Vlaamse Onafhankelijke Radio's (VEVORA) - de heer Philippe Persoons, Vlaamse Federatie van Lokale Radio's VFLR) - de heer Freddy Jorus, Lokale Radio Antigoon - de heer Dirk Verleyen, Lokale Radio Roeland - mevrouw Dagmar De Beukelaar, Lokale Radio Multipop - de heer Eppo Dehaes, Radio Scorpio - de heer Johnny Put, Radio Wellen

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.