U bent hier

Agenda

van het Rekenhof
39 (1999-2000) nr. 1
Verslaggever
Stefaan Platteau
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 1 : Resolutie van 10 juli 1996 betreffende de bespreking van het Boek van het Rekenhof 1995. Hoofdstuk 9 : Resolutie van 31 maart 1999 betreffende de beheersovereenkomst met de Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn (VVM). Advies aan de Commissie voor Algemeen Beleid, Financiën en Begroting (Regl. art. 30). Voortzetting van de bespreking en formulering van een advies

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.