U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
15 (2000-2001) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheden van de heer Steve Stevaert, minister vice-president van de Vlaamse regering, Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken en Energie). Benoeming van een verslaggever. Toelichting door de minister
van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen
12-A (1999-2000) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
van Steve Stevaert
458 (2000-2001) nr. 1
Gewestaangelegenheid
van Steve Stevaert
459 (2000-2001) nr. 1
Gewestaangelegenheid
Voorstelling meerjareninvesteringsprogramma van De Lijn. Benoeming van een verslaggever. Toelichting door de minister en gedachtewisseling
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.