U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
94 (1999-2000) nr. 1
Stemming. (Hoofdstuk VII : Kustactieplan). (Bevoegdheden van de heer Renaat Landuyt, Vlaams minister van Werkgelegenheid en Toerisme)
van de Vlaamse Regering
15 (1999-2000) nr. 1
Voortzetting van de bespreking. (Bevoegdheden van de heer Renaat Landuyt, Vlaams minister van Werkgelegenheid en Toerisme). Indicatieve stemmingen over de bevoegdheden van de heer Dirk Van Mechelen, Vlaams minister van Economie, Ruimtelijke Ordening en Media, mevrouw Vera Dua, Vlaams minister van Leefmilieu en Landbouw en de heer Renaat Landuyt, Vlaams minister van Werkgelegenheid en Toerisme
van de Vlaamse Regering
13 (1999-2000) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheden van de heer Renaat Landuyt, Vlaams minister van Werkgelegenheid en Toerisme)
van het Rekenhof
16 (1999-2000) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
(Bevoegdheden van de heer Renaat Landuyt, Vlaams minister van Werkgelegenheid en Toerisme)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.