U bent hier

In de kijker

Deelname transgender Olympische Spelen

Bij de Olympische Spelen in Tokio zal voor Nieuw-Zeeland een transgender atlete deelnemen aan het gewichtheffen. Haar deelname leidde tot ethische discussies over ongelijke kansen voor atleten wegens verschillende maatstaven voor testosteronwaarden. Hoe staat minister Ben Weyts hiertegenover? Komt de fair play in het gedrang? Is er nood aan wijziging van de reglementen voor deelname aan sportwedstrijden? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.