U bent hier

In de kijker

Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG): hoorzitting

De Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) werd in december 2001 opgericht in het kader van de vrijmaking van de elektriciteits- en gasmarkt, en staat onder toezicht van het Vlaams Parlement. De commissieleden hielden een hoorzitting met Pieterjan Renier en Ronnie Belmans van de VREG een hoorzitting over de stand van zaken in een reeks actuele dossiers die de VREG behandelt, zoals de invoering van een capaciteitstarief en problemen met distributienettarieven die ontstonden met het wegvallen van de terugdraaiende teller.

Video

Verslag

125 (2020-2021)
Externe sprekers
Ronnie Belmans (voorzitter raad van bestuur VREG) en Pieterjan Renier (algemeen directeur VREG)
913 (2020-2021) nr. 1
Bijlage: Presentatie van de VREG (pdf)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

125 (2020-2021)
Externe sprekers
Ronnie Belmans (voorzitter raad van bestuur VREG) en Pieterjan Renier (algemeen directeur VREG)
Verslaggever

12:00 uur

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.