U bent hier

In de kijker

Debriefing Overlegcomité

Op de vergadering van het Overlegcomité van 18 juni 2021 bespraken de afvaardigingen van de Federale Regering en de regeringen van de deelstaten de maatregelen die ze nodig achten om de corona-epidemie aan te pakken en de exitstrategie. Deze vergadering focuste onder meer op uitbreiding van het aantal aanwezigen op evenementen, het wegvallen van de verplichting tot telewerk, en extra versoepelingen voor de horecasector. De leden van de commissie hielden een debriefing met minister-president Jan Jambon over de genomen beslissingen.

 

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.