U bent hier

In de kijker

Viering 11 juli in Brussel

Vorig jaar kon de jaarlijkse 11 juliviering in Brussel door de coronacrisis slechts in beperkte vorm plaatsvinden. Ook dit jaar zullen geen grootse festiviteiten mogelijk zijn door de coronamaatregelen, maar de vzw Vlaanderen Feest! heeft de 19 lokale Brusselse gemeentebesturen aangeschreven om hun te wijzen op de feestelijkheden die wel mogelijk zullen zijn. Welk ondersteuningsaanbod komt er vanuit Vlaanderen Feest!? Is er al reactie geweest van gemeentebesturen, en zo ja, welke? Heeft minister-president Jan Jambon weet van andere evenementen die worden georganiseerd?

 

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.