U bent hier

Vergadering

maandag 14 juni 2021, 14.30u - Zaal Koepel

Voorzitter

In de kijker

Bevoegdheidspakketten energiebeleid: hoorzitting

Het Vlaams Parlement richtte in december 2020 een Werkgroep Institutionele Zaken op om concrete voorstellen uit te werken voor een nieuwe staatshervorming. De leden van de werkgroep houden een hoorzitting over homogene bevoegdheidspakketten voor het energiebeleid met Frank Vanbrabant van Fluvius, met Chris Peeters van Elia en met Frederik Vandendriessche van de UGent.

Video

Verslag

118 (2020-2021)
Externe sprekers
Frank Vanbrabant (CEO Fluvius), Chris Peeters (CEO Elia) en Frederik Vandendriessche (professor energierecht UGent)

Agenda

118 (2020-2021)
Externe sprekers
Frank Vanbrabant (CEO Fluvius), Chris Peeters (CEO Elia) en Frederik Vandendriessche (professor energierecht UGent)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.