U bent hier

In de kijker

Begrotingscontrole 2021

De leden van de commissie zetten de besprekingen van de begrotingscontrole voort. Eerst lichtten afgevaardigden van het Rekenhof hun verslag toe van het onderzoek van de Vlaamse begroting 2021. Daarna gingen de leden hierover met hen en met minister Matthias Diependaele in debat en ze rondden de bespreking van de begrotingsdocumenten af.

 

Video

Verslag

18-A (2020-2021) nr. 2
19-A (2020-2021) nr. 4

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van de Vlaamse Regering
18-A (2020-2021) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid

Bevoegdheden Financiën en Begroting van minister Matthias Diependaele, Vlaams minister van Financiën, Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed


Voortzetting van de bespreking in aanwezigheid van Matthias Diependaele, Vlaams minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed en een afvaardiging van het Rekenhof bestaande uit Jan Debucquoy, raadsheer, Lieven Tydgat, eerste-auditeur-revisor, Kenny De Moerloose, auditeur, Koen Lebegge en Thomas Janssens, adjunct-auditeurs

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.