U bent hier

In de kijker

Hervorming kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille ondersteunt Vlaamse bedrijven via een financiële tegemoetkoming voor opleidingen of adviesdiensten. Sinds 1 juli 2020 zijn een aantal onderwerpen en thema’s die niet bijdragen aan het functioneren van de onderneming, uitgesloten van steun. Zo werd recent De Levensschool geschrapt als dienstverlener. Zullen nog andere ondernemingen worden geschrapt? Wil minister Hilde Crevits een nieuwe evaluatie van de kmo-portefeuille overwegen? Wat is de verklaring voor het sterk gedaalde aantal aanvragen voor de kmo-portefeuille in Limburg? Bekijk het verslag.

Video

Verslag


Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Robrecht Bothuyne aan minister Hilde Crevits
3478 (2020-2021)
van Axel Ronse aan minister Hilde Crevits
3505 (2020-2021)
van Axel Ronse aan minister Hilde Crevits
3509 (2020-2021)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.