U bent hier

In de kijker

Coronatestevenementen in Vlaanderen: hoorzitting

Om de heropstart van de cultuur- en evenementensector te monitoren, zullen er in Vlaanderen testevenementen plaatsvinden. De leden van de commissie hielden een hoorzitting over de ervaringen met dergelijke evenementen, met Dimitri Bonthuis van Fieldlab, dat hiermee als gezamenlijk initiatief van de hele Nederlandse evenementensector de nodige expertise heeft opgebouwd, en met Michael De Cock en Merlijn Erbuer van de Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS), die in Brussel testvoorstellingen organiseert.

Video

Verslag

97 (2020-2021)
Externe sprekers
Dimitri Bonthuis (Programmateam Fieldlab Evenementen), Michael De Cock (artistiek leider, KVS) en Merlijn Erbuer (zakelijk leider, KVS)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

97 (2020-2021)
Externe sprekers
Dimitri Bonthuis (Programmateam Fieldlab Evenementen), Michael De Cock (artistiek leider, KVS) en Merlijn Erbuer (zakelijk leider, KVS)
Verslaggever

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.