U bent hier

In de kijker

Masterplan Scholenbouw 2.0: gedachtewisseling

In de vorige legislatuur werd een Masterplan Scholenbouw opgesteld, met daarin de plannen voor de bouw van nieuwe en de renovatie van bestaande schoolgebouwen. Vorige zomer keurde de Vlaamse Regering het Masterplan Scholenbouw 2.0 goed, waarbij er tijdens deze legislatuur voor meer dan 3 miljard euro zal worden geïnvesteerd in ruim 1000 nieuwe of grondig gerenoveerde scholen. De leden van de commissie wisselden hierover van gedachten met minister Ben Weyts.

Video

Verslag

91 (2020-2021)
Externe sprekers
Ben Weyts (viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Onderwijs, Sport, Dierenwelzijn en Vlaamse Rand)
831 (2020-2021) nr. 1
Bijlage: Masterplan Scholenbouw 2.0 (pdf)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

91 (2020-2021)
Externe sprekers
Ben Weyts (viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Onderwijs, Sport, Dierenwelzijn en Vlaamse Rand)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.