U bent hier

In de kijker

Coronatestevenementen in Vlaanderen

Om de heropstart van de cultuur- en evenementensector te monitoren, zullen er in Vlaanderen testevenementen plaatsvinden. Die zullen aan een aantal criteria moeten voldoen om de epidemiologische voetafdruk van het event zo laag mogelijk te houden. Hoeveel aanvragen voor testevenementen zijn er ingediend? Hoeveel werden er goedgekeurd, en hoe zullen de resultaten worden gedeeld? Welke lessen trekt minister Zuhal Demir uit de Nederlandse testevenementen? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.