U bent hier

In de kijker

Verkeersveiligheid motorrijders

Onlangs startte de campagne van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) om autobestuurders extra attent te maken op motorrijders. In 2020 en 2021 kon door de coronacrisis de jaarlijkse Dag van de Motorrijder, waarbij occasionele motorrijders hun rijvaardigheid kunnen opfrissen, niet doorgaan. Hoe wil minister Lydia Peeters de motorrijders betrekken in de nieuwe campagne van de VSV? Hoe wil ze meer werk maken van de noodzakelijke sensibilisering rond veiligheid en behendigheid van motorrijders? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

718 (2020-2021) nr. 2

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.